DAF, gizliliğinize saygı duyar. Tanımlama bilgilerini web sitesi işlevselliği, web sitemizle ilgili deneyiminizi geliştirme, sosyal medyayla entegrasyon kurma ve web sitemiz içinde ve dışında pazarlama faaliyetlerini hedeflemeye yardımcı olma gibi çeşitli amaçlar için kullanırız. Web sitemizi ziyaretinize devam ederek tanımlama bilgilerinin kullanımına izin vermiş olursunuz. Ancak tanımlama bilgileri tercihlerinizi özelleştirmek isterseniz aşağıdaki "Ayarları değiştir" seçeneğine tıklayabilirsiniz. Onayınızı istediğiniz zaman geri çekebilirsiniz. Daha fazla bilgi için lütfen Tanımlama Bilgisi Bildirimimizi ziyaret edin.
 
Download
  • 26 Ekim 2020 Pazartesi
 

Mertsan and DAF

DAF Trucks Türkiye, Türkiye ve İstanbul'daki müşterilerine en iyi hizmeti sağlamak için servis ağını geliştiriyor ve genişletiyor.

 
Harry Wolters, Murat Ertem and Richard Zink
Harry Wolters - CEO DAF Trucks N.V. – Murat Ertem - CEO MERTSAN – Richard Zink VP Sales and Marketing DAF Trucks N.V.
 

Bunu sağlamak için DAF Trucks, 22 Ekim'de Mertsan ile Hollanda'daki genel merkezinde DAF NV CEO'su Harry Walters, Mertsan Grup Şirketleri CEO'su Murat Ertem, DAF NV Pazarlama ve Satıştan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Richard Zink, DAF Trucks Türkiye Genel Müdürü Gregor van der Mark'ın katılımıyla bir imza töreni gerçekleştirdi.

DAF Trucks Türkiye, Antalya, Samsun, Mersin, Hopa, Erzurum'da 2020 yılında hizmet vermeye başlayacak olan 5 TRP + servis lokasyonu için iş ortağı Mertsan ile imza attı. TRP+ lokasyonları, tüm DAF yedek parçalarına, Garanti ve eğitim araçlarına erişimi olan tam yetkili servis noktalarıdır. TRP+ tek noktada müşterilerin (tüm marka kamyonlar ve treylerler) servis ve yedek parça ihtiyaçlarının karşılanabildiği servis anlamına gelmektedir. Mertsan ayrıca, ISTANBUL’da Mart 2021'de tamamlanması planlanan öncü olacak nitelikte son teknoloji ile donatılmış yetkili bayi ve servis lokasyonu 3S için de imza attı.

Satışta ve Serviste en iyi kaliteyi hedefleyen DAF Trucks Türkiye ve Mertsan için, Türkiye’de müşteriler her zaman en iyi kaliteyi alma hakkına sahip.

 
 

 

Daha fazla bilgi için:

DAF Trucks Turkey
Pazarlama Bölümü
+90 216 227 53 33 / +90 216 227 53 48

DAF.TUR.Marketing@DAFTRUCKS.com