DAF, gizliliğinize saygı duyar. Tanımlama bilgilerini web sitesi işlevselliği, web sitemizle ilgili deneyiminizi geliştirme, sosyal medyayla entegrasyon kurma ve web sitemiz içinde ve dışında pazarlama faaliyetlerini hedeflemeye yardımcı olma gibi çeşitli amaçlar için kullanırız. Web sitemizi ziyaretinize devam ederek tanımlama bilgilerinin kullanımına izin vermiş olursunuz. Ancak tanımlama bilgileri tercihlerinizi özelleştirmek isterseniz aşağıdaki "Ayarları değiştir" seçeneğine tıklayabilirsiniz. Onayınızı istediğiniz zaman geri çekebilirsiniz. Daha fazla bilgi için lütfen Tanımlama Bilgisi Bildirimimizi ziyaret edin.
DAF XF 450 wins European Transport Award for Sustainability hh

DAF XF 450, European Transport Award for Sustainability ödülünü kazandı

 
Download
  • 1 Aralık 2023 Cuma
  • Eindhoven
  • DAF Trucks N.V.
 

DAF Trucks, Yeni Nesil DAF XF uzun yol serisiyle önemli Sürdürülebilirlik Dalında Avrupa Taşımacılık Ödülü'nü (ETPN) kazandı. Bu ödül, "International Truck of the Year", "Green Truck" ve "European Truck Challenge" ödülleri de dahil olmak üzere XF serisinin prestijli ünvanlarından oluşan etkileyici listeye eklenmiştir. Alman Transport gazetesi tarafından sunulan ETPN, XF serisinin olağanüstü özelliklerinin bir diğer göstergesidir. 

 

Sürdürülebilirlik Dalında Avrupa Taşımacılık Ödülü'nün amacı, sürdürülebilir uygulamalara bağlılığı gösteren ve bu uygulamaları destekleyen ticari araç sektöründeki şirketleri takdir etmektir. Transport gazetesi, sorumlu ve sürdürülebilir girişimlerin bir aracın verimliliği ve rekabet gücü ile birlikte çok iyi bir şekilde ilerlediğini göstermeyi hedeflemektedir.

Sınıfında lider verimlilik
Yeni Nesil DAF kamyonlar, uzatılmış ve son derece aerodinamik kabiniyle verimlilik ve sürdürülebilirlik alanlarında yeni endüstri standartlarını belirleyerek sınıfında lider düşük yakıt ve AdBlue tüketimi sağlamaktadır.
Verimliliğin yanı sıra 200.000 kilometreye kadar uzun servis aralıkları, minimum iç sürtünme kaybı için dingil gövdelerindeki ultra düşük yağ seviyeleri, düşük araç ağırlıkları ve Tahmini Hız Sabitleyici gibi akıllı Gelişmiş Sürücü Yardımcısı Sistemleri de katkıda bulunur.   
Ayrıca Yeni Nesil DAF kamyon serisi, sürücü ve diğer yol kullanıcıları için en yüksek güvenliği garanti ederek kendi segmentlerinde rakipsiz doğrudan ve dolaylı görüş sunar. Araçların sürücü konforu da sektördeki en geniş ve lüks kabinlerle yeni standartlar belirlemektedir.

"En ikna edici aday"
Transport gazetesinin Genel Yayın Yönetmeni ve jüri üyesi Christine Harttmann, DAF'ın verimlilik başarılarının önemini vurgulayarak şu yorumlarda bulunuyor: "Dizel kamyonlar, satın alma kararlarında başı çekmeyi sürdürmektedir. Bu nedenle, üreticilerin içten yanmalı motorların verimliliğini artırmaya devam etmesi doğru ve önemlidir. 'Geleneksel Tahrikli Kamyonlar' kategorisinde yer alan çok sayıdaki güçlü katılımcı, tüm üreticilerin bu konudaki bağlılığını ortaya koymaktadır. Sonuç olarak, DAF XF 450'nin gözler önüne serdiği DAF Yeni Nesil Kamyon tasarımı konsepti, ödülü kazanan en ikna edici aday oldu."

"Taahhüdümüzün bir kanıtı"
Pazarlama ve Satış Müdürü ve DAF Yönetim Kurulu üyesi Bart Bosmans: "Bu önemli ödül için çok mutluyuz. DAF'ın Yeni Nesil Kamyon serisi, yeniliklere ve sürdürülebilirliğe olan bağlılığımızın bir göstergesidir. XF 450, sektördeki en yüksek yakıt verimliliğine sahip kamyonları geliştirmek için gösterdiğimiz büyük çabayı gözler önüne seriyor."



 
 
 

Basın İletişim Bilgileri

Gazeteci misiniz? Şirketimiz, ürünlerimiz, servislerimiz veya başka bir konuda bilgi almak için bizimle iletişime geçin.

Rutger Kerstiens
Kurumsal İletişim Departmanı

T: +31 (0)40 214 4191
E: rutger.kerstiens@daftrucks.com

Rutger Kerstiens