DAF, gizliliğinize saygı duyar. Tanımlama bilgilerini web sitesi işlevselliği, web sitemizle ilgili deneyiminizi geliştirme, sosyal medyayla entegrasyon kurma ve web sitemiz içinde ve dışında pazarlama faaliyetlerini hedeflemeye yardımcı olma gibi çeşitli amaçlar için kullanırız. Web sitemizi ziyaretinize devam ederek tanımlama bilgilerinin kullanımına izin vermiş olursunuz. Ancak tanımlama bilgileri tercihlerinizi özelleştirmek isterseniz aşağıdaki "Ayarları değiştir" seçeneğine tıklayabilirsiniz. Onayınızı istediğiniz zaman geri çekebilirsiniz. Daha fazla bilgi için lütfen Tanımlama Bilgisi Bildirimimizi ziyaret edin.
 
Download
  • 22 Eylül 2023 Cuma
  • Eindhoven
  • DAF Trucks N.V.
 

DAF XF bir kez daha olağanüstü bir verimlilik ve konfor sunduğunu kanıtladı

Alman Truck & Trailer Welt dergisi Yeni Nesil XF'i birinci sıraya koydu

Ünlü Alman ticaret dergisi Truck & Trailer Welt tarafından düzenlenen kapsamlı, çok markalı "European Truck Challenge" (ETC) testinde XF 450, bir kez daha kendi segmentinde hem araç sahibi hem de sürücü için en iyi araç olduğu ispatladı. DAF XF 450, en düşük işletme maliyetleri konusunda rakiplerinden daha iyi performans gösterdi ve prestijli "Drivers Choice" ödülünü kazandı. Her iki övgü de XF'in neden oybirliğiyle "Truck of the Year 2022" seçildiğini açıkça vurguladı. 

 
DAF-XF-proves-once-again-outstanding-efficiency-and-comfort
Alman ticaret dergisi Truck & Trailer Welt'e göre DAF XF 450, rakipsiz şekilde maliyet tasarrufludur ve "Drivers Choice" ödülüne layık görüldü.
 

Avrupa'nın önde gelen kamyon üreticilerinden alınan kamyonlar, her yıl gerçekleştirilen saygın European Truck Challenge sırasında maliyet, kullanım, performans ve sürücü konforu açısından kapsamlı bir şekilde karşılaştırılmaktadır.

Konforda bir numara
Truck & Trailer World Yayın Yönetmeni Philipp Bönders şu ifadelerde bulundu: "DAF XF 450, European Truck Challenge 2023 boyunca ETC test sürücülerini sürekli hayranlık içinde bırakan bir kamyon oldu. Test sırasında diğer kabinlerin hiçbiri daha iyi bir konfor, daha iyi ekipmanlar veya daha çekici bir tasarım sunmadı. DAF XF 450, sürücülerin puanlamasında hak ettiği şekilde en yüksek puanı alarak ETC Drivers Choice Award for 2023'ü kazandı."

Rekabetin ötesinde
Truck & Trailer editörü Hans-Jürgen Wildhage şu yorumlarda bulundu: "Ayrıca, mevcut yakıt fiyatlarıyla birlikte DAF XF 450, son derece düşük yakıt ve AdBlue tüketimiyle maliyet konusunda en tasarruflu kamyon olduğunu kanıtladı. Dağ yolları da dahil olmak üzere ETC’nin zorlu test rotasındaki sürüş sırasında DAF XF 450'nin son derece sorunsuz bir deneyim sağlaması da etkileyiciydi. Sorunsuz çalışan motor beni özellikle etkiledi. Ayrıca konu yakıt tüketimine geldiğinde, karşılaştırma test rotasının belli kısımlarında ilerlerken Hollanda yapımı kamyon açık ara farkla rakiplerinin önündeydi."

Pazardaki en iyi seri
Pazarlama ve Satıştan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Bart Bosmans şunları söyledi: "Hem "Drivers Choice" ödülü hem de düşük işletme maliyeti için takdir aldığımız için son derece gururluyuz. XD, XG ve XG+ serisiyle birlikte Yeni Nesil XF, sürücülerin rüyalarını süsleyecek özelliklere sahip olmanın yanı sıra araç sahiplerini de memnun eder. Kabin içi ferah, lüks ve konforlu olmanın yanı sıra araç benzersiz bir doğrudan görüş sunar. Bu da tüm sürücüler için en iyi çalışma alanını sağlar. Bu zorlu zamanlarda DAF Yeni Nesil serisi, en basit tanımıyla pazardaki en iyi seridir!"

 
 

Press Contacts

Are you a journalist and do you have a question? Please contact: 

Rutger Kerstiens
Corporate Communications Department

Tel: +31 (0)40 214 2874 
E-mail:  rutger.kerstiens@daftrucks.com

 

For general questions about DAF, please use:

Tel: +31 (0)40 214 9111 
E-mail:  info@daftrucks.com

Rutger Kerstiens