DAF, gizliliğinize saygı duyar. Tanımlama bilgilerini web sitesi işlevselliği, web sitemizle ilgili deneyiminizi geliştirme, sosyal medyayla entegrasyon kurma ve web sitemiz içinde ve dışında pazarlama faaliyetlerini hedeflemeye yardımcı olma gibi çeşitli amaçlar için kullanırız. Web sitemizi ziyaretinize devam ederek tanımlama bilgilerinin kullanımına izin vermiş olursunuz. Ancak tanımlama bilgileri tercihlerinizi özelleştirmek isterseniz aşağıdaki "Ayarları değiştir" seçeneğine tıklayabilirsiniz. Onayınızı istediğiniz zaman geri çekebilirsiniz. Daha fazla bilgi için lütfen Tanımlama Bilgisi Bildirimimizi ziyaret edin.
 
Download
  • 29 Eylül 2023 Cuma
  • Eindhoven
  • DAF Trucks N.V.
 

DAF Trucks, teknisyenlerini ve servis ekiplerini onurlandırıyor

Avrupa'nın en iyi teknisyenlerine ve servis ekibine yönelik arayış başladı

Birinci sınıf bir kamyon, birinci sınıf servisi hak eder. Bu nedenle DAF Trucks, teknisyenlerini ve servis ekiplerini, kendilerini en iyi şekilde sunmaları için motive eder. "Yılın En İyi Teknisyeni" ve bunu takip eden "Yılın En İyi Servis Ekibi" yarışmasının ardından DAF, Avrupa'daki en iyi DAF atölye ekiplerini aramaya başlıyor.

 
DAF-European-Service-Team-of-the-Year
"Yılın En İyi Teknisyeni" ve bunu takip eden "Yılın En İyi Servis Ekibi" yarışmalarıyla DAF, mükemmel kalite ve servisin çok önemli olduğu atölyelerde profesyonel teknisyenlere olan bağlılığını gösteriyor.
 

Önümüzdeki aylarda ulusal Yılın En İyi Teknisyeni yarışması 18 ülkede gerçekleşecek. Avrupa'daki tüm DAF bayilerinden teknisyenler ve servis noktaları yarışmaya katılabilir. Ulusal yarışmanın kazananları, Şubat 2024'te uluslararası bir finalde, kendi atölyelerindeki Servis Danışmanı ile birlikte "Yılın En İyi Avrupa Servis Ekibi" olmak için rekabet edecek.

Yılın Avrupa'daki En İyi DAF Teknisyeni
DAF Bayi Atölyesi Hizmetleri Direktörü Albert Florijn, şu açıklamalarda bulundu: "Profesyonel atölye teknisyenlerinin önemini vurgulamak üzere DAF, her iki yılda bir Yılın En İyi Teknisyeni yarışmasını düzenlemektedir. DAF kamyonlar, en yeni ve ultra temiz tahrik hattı teknolojilerini ve endüstri lideri dijital özellikleri, pazardaki en iyi ve en verimli araçlarda bir araya getiren yüksek teknoloji ürünü araçlardır. Teknisyenlerin, bu muhteşem kamyonlar üzerinde çalışabilmek için kapsamlı ve derin teknik bilgiye ihtiyaçları vardır."

"Teknisyen, Servis Danışmanı ile yakın bir şekilde çalışır. Her ikisi de müşteriyle iletişim kurmaktan sorumludur. Araç giriş prosedürü son derece önemlidir. Açık ve samimi iletişim, genellikle göz ardı edilen bir beceridir ancak DAF olarak bu konu bizim için çok değerlidir. Bu, en küçük ayrıntısına kadar mükemmel hizmet ve kalite sunmakla ilgilidir."

"Ulusal Yılın En İyi Teknisyeni" yarışmaları, bu yılın geri kalanında Avrupa'nın çeşitli ülkelerinde düzenlenecek. "Yılın En İyi Servis Ekibi" yarışması Şubat 2024'te Eindhoven'daki DAF genel merkezinde düzenlenecek.

 
 

Press Contacts

Are you a journalist and do you have a question? Please contact: 

Rutger Kerstiens
Corporate Communications Department

Tel: +31 (0)40 214 2874 
E-mail:  rutger.kerstiens@daftrucks.com

 

For general questions about DAF, please use:

Tel: +31 (0)40 214 9111 
E-mail:  info@daftrucks.com

Rutger Kerstiens