DAF, gizliliğinize saygı duyar. Tanımlama bilgilerini web sitesi işlevselliği, web sitemizle ilgili deneyiminizi geliştirme, sosyal medyayla entegrasyon kurma ve web sitemiz içinde ve dışında pazarlama faaliyetlerini hedeflemeye yardımcı olma gibi çeşitli amaçlar için kullanırız. Web sitemizi ziyaretinize devam ederek tanımlama bilgilerinin kullanımına izin vermiş olursunuz. Ancak tanımlama bilgileri tercihlerinizi özelleştirmek isterseniz aşağıdaki "Ayarları değiştir" seçeneğine tıklayabilirsiniz. Onayınızı istediğiniz zaman geri çekebilirsiniz. Daha fazla bilgi için lütfen Tanımlama Bilgisi Bildirimimizi ziyaret edin.
 
Download
  • 6 Mayıs 2024 Pazartesi
  • Eindhoven
  • DAF Trucks N.V.
 

Jeroen van den Oetelaar, DAF Trucks Baş Mühendisi görevine atandı

Jeroen van den Oetelaar, DAF Vehicles Baş Mühendisi ve DAF Yönetim Kurulu üyesi olarak atanacak. Van den Oetelaar, 1 Haziran itibarıyla PACCAR Electronics Direktörlüğüne terfi eden Patrick Dean'in yerini alacak.

 
Jeroen van den Oetelaar
 

Van den Oetelaar (37), 2011 yılında DAF'a katıldı ve en son aldığı görev olan Araç Mühendisliği Baş Mühendis Yardımcısı görevi de olmak üzere Program Yönetimi, Ürün Geliştirme ve Operasyonlar alanında giderek daha büyük sorumluluklara sahip pozisyonlarda yer aldı. Eindhoven'daki Uygulamalı Bilimler Üniversitesinden Makine Mühendisliği lisans derecesine ve TIAS Tilburg Üniversitesi'nden MBA derecesine sahiptir. Yeni pozisyonunda, DAF Trucks Başkanı Harald Seidel'ın altında yer alacaktır.

Müşterilerin başarılarını sağlama

Jeroen van den Oetelaar şunları söylüyor: "Taşımacılık sektörü yeni bir çağa giriyor ve DAF Trucks en uygun taşımacılık çözümlerini sunmaya devam edecek. DAF'taki mühendis ekibimizin yanı sıra ABD'de bulunan PACCAR'daki iş arkadaşlarımızla birlikte, müşterilerimizin başarını desteklemek için kaliteli ürünler geliştirmeye ve sunma konusunda kararlıyız."

Patrick Dean (50), PACCAR Electronics'in başına geçmek üzere ABD'ye geri dönecek. Bu yeni bölüm, PACCAR'ın küresel yazılım ve elektronik yönündeki gelişimini yönetmek için oluşturulmuştur. Ayrıca ürün geliştirme sürecinde küresel elektronik ürün planının giderek artan önemine göre hareket etmektedir.

 

 

Basın iletişim bilgileri: 

Rutger Kerstiens
Kurumsal İletişim Departmanı

T: +31 (0)40 214 4191
E: rutger.kerstiens@daftrucks.com