DAF, gizliliğinize saygı duyar. Tanımlama bilgilerini web sitesi işlevselliği, web sitemizle ilgili deneyiminizi geliştirme, sosyal medyayla entegrasyon kurma ve web sitemiz içinde ve dışında pazarlama faaliyetlerini hedeflemeye yardımcı olma gibi çeşitli amaçlar için kullanırız. Web sitemizi ziyaretinize devam ederek tanımlama bilgilerinin kullanımına izin vermiş olursunuz. Ancak tanımlama bilgileri tercihlerinizi özelleştirmek isterseniz aşağıdaki "Ayarları değiştir" seçeneğine tıklayabilirsiniz. Onayınızı istediğiniz zaman geri çekebilirsiniz. Daha fazla bilgi için lütfen Tanımlama Bilgisi Bildirimimizi ziyaret edin.
 
Download
  • 12 Şubat 2024 Pazartesi
  • Eindhoven
  • DAF Trucks N.V.
 

DAF Trucks Vlaanderen "Factory of the Future" seçildi

DAF Trucks Vlaanderen "Factory of the Future" (Geleceğin Fabrikası) ödülüne layık görüldü. Bu prestijli ödülle, DAF'ın Belçika Westerlo'daki kabin ve dingil fabrikasının, dünyanın alanında en modern tesislerinden biri olarak en gelişkin ve ileri teknolojiye sahip bir tesis haline dönüşümünün etkileyici hikayesi takdir görüyor.

 
01. DAF Trucks Vlaanderen named Factory of the Future
DAF Trucks Vlaanderen Factory of the Future ödülünü aldı. Bu ödül, Flaman Başbakanı Jan Jambon tarafından Westerlo fabrikasının İdari Direktörü Stijn Van Eyken'e verildi.
 

Belçika teknoloji federasyonu Agoria, her yıl Belçika'daki belirli sayıda öncü ve sürdürülebilir üretim tesisine Factory of the Future sertifikalarını teslim ediyor. Agoria; Flaman, Valon ve Brüksel bölgesinde teknoloji ve metal endüstrisinde 2000'den fazla şirket ve 320.000 çalışanını temsil ediyor. Belçika endüstrisinin gücünü artırmak için yenilikçiliği teşvik etmeyi amaçlıyor.

"Harika bir örnek"
"DAF Trucks Vlaanderen, 'Factory of the Future' için harika bir örnek. Teknoloji sektörümüz, yalnızca güçlü şekilde yeniliği sürdürerek uluslararası alanda rekabet edebilir. Bunu teşvik etmeye ve desteklemeye devam etmeliyiz. Verimliliğimizi artırmanın ve Avrupa endüstrisinin içinde bulunduğu dijital ve çevre dostu yarışı önde götürmenin en iyi yolu bu! Bu aynı zamanda Flaman endüstri politikasının da mutlak odak noktası olmalıdır," diyor Agoria Flaman Genel Direktörü Jolyce Demely.

"Gerçek ekip başarısı"
DAF Trucks için bu başarı, tesisin yeni nesil araçların üretimine hazırlanmak için yaşadığı önemli geçişin gerçek bir kanıtı.
"Öncelikle bu, gerçek bir ekip başarısıdır. Birlikte çevre dostu boya atölyesi, son derece robotize beyaz gövde tesisi ve iş arkadaşlarımız için olağanüstü ergonomi sunan yepyeni iç döşeme hattı gibi tamamen yeni bir kabin fabrikası geliştirip gerçekleştirdik," diyor DAF Trucks Vlaanderen İdari Direktörü Stijn Van Eyken.

Van Eyken sözlerine şöyle devam ediyor: "Ayrıca, dingil fabrikası en yüksek kalitenin yanı sıra optimum çalışma koşulları da sunacak şekilde tamamen yeniden tasarlandı. Yeni Nesil DAF XD, XF, XG ve XG+ kamyonların, Westerlo'da üretilen mükemmel kabinler ve dingiller sayesinde de 2022 ve 2023 yıllarının International Truck of the Year ödülünü kazandığından eminim. 'Factory of the Future' ödülünü almak, yüksek teknolojili üretim sektörünün Belçika'da ne kadar başarılı olabileceğini bir kez daha gösteriyor."

Sertifika, Flaman Başbakanı Jan Jambon tarafından Stijn Van Eyken'e verildi.

 
 
 
 

Basın İletişim Bilgileri

Gazeteci misiniz? Şirketimiz, ürünlerimiz, servislerimiz veya başka bir konuda bilgi almak için bizimle iletişime geçin.

Rutger Kerstiens
Kurumsal İletişim Departmanı

T: +31 (0)40 214 4191
E: rutger.kerstiens@daftrucks.com

Rutger Kerstiens