DAF, gizliliğinize saygı duyar. Tanımlama bilgilerini web sitesi işlevselliği, web sitemizle ilgili deneyiminizi geliştirme, sosyal medyayla entegrasyon kurma ve web sitemiz içinde ve dışında pazarlama faaliyetlerini hedeflemeye yardımcı olma gibi çeşitli amaçlar için kullanırız. Web sitemizi ziyaretinize devam ederek tanımlama bilgilerinin kullanımına izin vermiş olursunuz. Ancak tanımlama bilgileri tercihlerinizi özelleştirmek isterseniz aşağıdaki "Ayarları değiştir" seçeneğine tıklayabilirsiniz. Onayınızı istediğiniz zaman geri çekebilirsiniz. Daha fazla bilgi için lütfen Tanımlama Bilgisi Bildirimimizi ziyaret edin.
DAF-Trucks-crowned-Irish-Fleet-Truck-Brand-of-the-Year-2020-fw

DAF Trucks "2021 Yılı İrlanda Filo Kamyonu Markası" ödülünü kazandı

 
Download
  • 2 Kasım 2020 Pazartesi
 

DAF Trucks, İrlanda'nın önde gelen karayolu yük taşımacılığı ve ticari araç dergisi olan Fleet Transport tarafından "2021 Yılı İrlanda Filo Kamyonu Markası" ödülüne layık görüldü. Bu ödül, farklı markalı kamyonlardan oluşan filoların sahipleri ve operatörleriyle yapılan kapsamlı bir dizi görüşmenin sonunda verildi.

 

Filo Denince Çoğunluğun Tercihi

Fleet Transport Dergisi baş editörü Jarlath Sweeney, "Bu unvan, DAF Trucks'ın 'Filo Denince Çoğunluğun Tercihi' olduğunu teyit ediyor," diyor. "Filo segmentinde devamlı ve artan oranda varlık gösteren DAF Trucks, İrlanda filo pazarına kapsamlı araç kombinasyonu ve yapılandırması imkanları sunuyor."

Mükemmel performans

 Jarlath Sweeney şunları ekliyor: "Sürücüler DAF araçlarının konforunu övmekle bitiremezken filo yöneticileri de DAF'ın her daim benimsediği en yüksek taşıma verimliliğini elde etme hedefine hayranlık duyuyor. Bu hedefe yönelik çalışmalar arasında geniş bir Onarım ve Bakım teklifi portföyü ve mükemmel satış sonrası servisi yer alıyor. Bu hizmetlerin her ikisi de farklı markalı araçlardan oluşan filolarla çalışan taşıma şirketlerinden büyük takdir görüyor. Yol yardımına ihtiyaç duyduğumuzda DAF'ın mükemmel servis ağı 7/24 yardımcı oluyor."

Ekstra değer

"Bu gibi ödüller verilirken taşıma operatörlerinin günlük deneyimleri göz önünde bulundurulur. Bu da ödülün değerini artırır," diyor DAF Trucks Pazarlama ve Satış Müdürü ve Yönetim Kurulu Üyesi Richard Zink. "Amacımız müşterilerimize en düşük sahip olma maliyetini, en iyi bayi ağını ve benzersiz 7/24 yol yardımını en yüksek düzeyde sürücü konforu ve güvenliğiyle birlikte sunmak. Tüm bunların bu ödüle yansıdığını görmekten gurur duyuyorum."

 

 
 
 

Press Contacts

Are you a journalist and do you have a question? Please contact: 

Rutger Kerstiens
Corporate Communications Department

Tel: +31 (0)40 214 2874 
E-mail:  rutger.kerstiens@daftrucks.com

 

For general questions about DAF, please use:

Tel: +31 (0)40 214 9111 
E-mail:  info@daftrucks.com

Rutger Kerstiens