DAF, gizliliğinize saygı duyar. Tanımlama bilgilerini web sitesi işlevselliği, web sitemizle ilgili deneyiminizi geliştirme, sosyal medyayla entegrasyon kurma ve web sitemiz içinde ve dışında pazarlama faaliyetlerini hedeflemeye yardımcı olma gibi çeşitli amaçlar için kullanırız. Web sitemizi ziyaretinize devam ederek tanımlama bilgilerinin kullanımına izin vermiş olursunuz. Ancak tanımlama bilgileri tercihlerinizi özelleştirmek isterseniz aşağıdaki "Ayarları değiştir" seçeneğine tıklayabilirsiniz. Onayınızı istediğiniz zaman geri çekebilirsiniz. Daha fazla bilgi için lütfen Tanımlama Bilgisi Bildirimimizi ziyaret edin.
 
Download
  • 19 Temmuz 2023 Çarşamba
  • Eindhoven
  • DAF Trucks N.V.
 

Bart Bosmans Pazarlama ve Satış Direktörü olarak atandı

DAF Yönetim Kurulu bünyesinde görev alan Bart Bosmans, 1 Eylül 2023 tarihinde emekli olacak olan Richard Zink'in görevini devralmak üzere Pazarlama ve Satış Direktörlüğüne terfi etmiştir. 

 
DAF-Trucks-Bart-Bosmans
 

Bart Bosmans, DAF'a 19 yıl önce katılmış olup kariyerine artan sorumluluklarıyla Operasyon, Kalite ve Kamyon Satışı pozisyonlarında devam etmiştir. Görev aldığı kilit pozisyonlar arasında PACCAR Financial Europe Operasyon Direktörlüğü, Avrupa Satış Direktörlüğü ve Sainte-Thérèse, Kanada'daki PACCAR kamyon fabrikasının Fabrika Müdürlüğü yer almaktadır.

Bart Bosmans, Leuven Üniversitesi'nden ve Gent Vlerick Business School'dan (MBA) olmak üzere iki yüksek lisans derecesi almıştır.

Richard Zink ise 24 yıllık DAF kariyerinin ardından emekli olacaktır. DAF markasının Avrupa'da ve ötesinde daha da güçlenmesinde ve 2022'de DAF’ın %17,3'lük rekor bir AB Ağır Vasıta Pazar Payı elde etmesinde büyük etkisi olmuştur. Richard Zink, Aralık 2005'te Westerlo, Belçika'daki DAF Kabin ve Aks Fabrikası'nın Genel Müdürü olarak atanmadan önce lojistik alanında çeşitli pozisyonlarda görev almıştır. Richard Zink, 2010 yılının Mart ayında Operasyon Direktörü ve Yönetim Kurulu Üyeliğine terfi etmiş ve 2015'ten beri DAF Pazarlama ve Satış Direktörü olarak görev yapmaktadır.

 

 
 

Basın İletişim Bilgileri

Gazeteci misiniz? Şirketimiz, ürünlerimiz, servislerimiz veya başka bir konuda bilgi almak için bizimle iletişime geçin.

Rutger Kerstiens
Kurumsal İletişim Departmanı

T: +31 (0)40 214 4191
E: rutger.kerstiens@daftrucks.com

 
 
Rutger Kerstiens