DAF, gizliliğinize saygı duyar. Tanımlama bilgilerini web sitesi işlevselliği, web sitemizle ilgili deneyiminizi geliştirme, sosyal medyayla entegrasyon kurma ve web sitemiz içinde ve dışında pazarlama faaliyetlerini hedeflemeye yardımcı olma gibi çeşitli amaçlar için kullanırız. Web sitemizi ziyaretinize devam ederek tanımlama bilgilerinin kullanımına izin vermiş olursunuz. Ancak tanımlama bilgileri tercihlerinizi özelleştirmek isterseniz aşağıdaki "Ayarları değiştir" seçeneğine tıklayabilirsiniz. Onayınızı istediğiniz zaman geri çekebilirsiniz. Daha fazla bilgi için lütfen Tanımlama Bilgisi Bildirimimizi ziyaret edin.
 
Download
  • 17 Şubat 2020 Pazartesi
  • İstanbul
  • DAF Trucks Turkey
 

DAF TRUCKS TURKEY, 12 Şubat 2020'de Istanbul Marriott Asia 'daki yıllık Ulusal Bayi Toplantısında onurlandırdı:

2019 YILIN DAF BAYİ - Atılım Otomotiv Antakya / Hatay

Atılım, DAF Türkiye ağındaki en eski bayilerden biridir. Türkiye'nin güneyinde, Suriye sınırına yakın hizmet yerinde, yıllardır iyi iş yapıyor. Kamyon, vagon, treyler, meyve taşımacılığı yapan müşteriler için serin tesisatlar. Atılım, iyi teknoloji ve hizmet teklifleriyle müşterileri için her zaman hazır olan bir ekiptir.

 
National-dealer-of-the-year-image_1
Genel Müdür Gregor van der Mark 2019 Yılın DAF Bayisi ödülünü Atılım Otomotiv’e takdim ediyor. (soldan sağa: Orhan Mengüllüoğlu, Gregor van der Mark, Ali Karaali)
 

DAF Trucks Turkey yönetim ekibi için yılın bayisini ödülünü Atılım'ın hak ettiği açıktı.Atılım'ın Türkiye'nin doğu tarafındaki müşterilere yardım etmek için yılda 50.000km yol yapan iki NTS destek aracı var. Herhangi bir aracın bakım ve onarımı için stokta yeterli yedek parça bulundurur.2019'dan bu yana tam bayi olarak da faaliyet gösteriyor ve planına göre belirlenmiş bölgede satış yapıyor.Orhan, Ali, Barış ve Atılım'ın tüm teknik personeli, bu ödülü hak ediyor.

Bir bayiyi, yılın bayisi yapan budur.DAF / PACCAR organizasyonunda, öne çıkan ve müşterilerimize ulaştırmamız gereken kaliteyi anlayan insanları onurlandırıyoruz.


 

Daha fazla bilgi için:

DAF Trucks Turkey
Pazarlama Bölümü
+90 216 227 53 33 / +90 216 227 53 48

DAF.TUR.Marketing@DAFTRUCKS.com