DAF, gizliliğinize saygı duyar. Tanımlama bilgilerini web sitesi işlevselliği, web sitemizle ilgili deneyiminizi geliştirme, sosyal medyayla entegrasyon kurma ve web sitemiz içinde ve dışında pazarlama faaliyetlerini hedeflemeye yardımcı olma gibi çeşitli amaçlar için kullanırız. Web sitemizi ziyaretinize devam ederek tanımlama bilgilerinin kullanımına izin vermiş olursunuz. Ancak tanımlama bilgileri tercihlerinizi özelleştirmek isterseniz aşağıdaki "Ayarları değiştir" seçeneğine tıklayabilirsiniz. Onayınızı istediğiniz zaman geri çekebilirsiniz. Daha fazla bilgi için lütfen Tanımlama Bilgisi Bildirimimizi ziyaret edin.
DAF Connect Webshop

DAF, DAF Connect işlevini genişletiyor

Yeni web mağazası ve açık kaynak platformu

 
Download
  • 6 Nisan 2021 Salı
  • Eindhoven
  • DAF Trucks N.V.
 

DAF Trucks, çevrimiçi DAF Connect Filo Yönetim Platformuna bir kez daha yeni işlevler ekliyor. Eklenen web mağazası, DAF Connect aboneliklerinin sadece tek bir tıklamayla yönetilmesini sağlıyor ve açık platform artık 3. taraf filo yönetimi yazılımının kolay entegrasyonunu sağlıyor.

 

DAF'ın üretim hattından çıkan kamyonların çoğunda DAF Connect çevrimiçi filo yönetim platformu bulunur. DAF'ın kullanımı kolay çevrimiçi filo yönetim sistemi; kamyonların, sürücülerin ve lojistik süreçlerinin performansı hakkında istediğiniz zaman ve istediğiniz yerde bilgi verir. Veriler aracın çalışma süresini artırmaya, işletme maliyetlerini azaltmaya ve optimum kamyon verimliliği elde etmeye yardımcı olur. 

DAF Connect Webshop

DAF Connect Portal'daki web mağazası, taşıma operatörlerinin DAF Connect aboneliklerini yalnızca tek bir tıklamayla yönetmelerine yardımcı olan yeni özelliktir. Sonuç olarak sözleşmeler, kullanıcı dostu özelliklerine ve verimliliğe katkıda bulunan ek çevrimiçi hizmetlerle genişletilebilir. 

Kısaca genel bakış

DAF Connect Pazarlama Müdürü Jorg Wijnands: "Web mağazası, abonelikleri yönetmeyi çok kolaylaştırıyor", diyor. "Çevrimiçi pano, hangi uygulamaların satın alınabileceği veya uzatılabileceği konusunu tek bir bakışta gösterir."

DAF Connect Açık Platformu

Bir diğer yenilik de DAF Connect'in diğer filo yönetim sistemlerine göre büyük avantajlarını gösteren DAF Connect Açık Platformunda yapılan iyileştirmedir. Seçili 3. taraflar arasındaki güvenilir iş ortaklıklarına dayanan DAF Connect, artık mevcut Filo Yönetim Sistemleri (FMS) ve Taşıma Yönetim Sistemleri (TMS) ile kolay entegrasyon sağlar. 

Geliştirilmiş 3. taraf yazılım entegrasyonu

DAF Connect Açık Platformu ayrıca güvenilir 3. taraf filo yönetimi tedarikçilerinin verileri doğrudan Connect'ten almasını sağlar. Bu, araçtaki maliyetli donanım modüllerinin sayısını azaltır ve müşterilerimiz için toplam sahip olma maliyetini azaltan tak çalıştır entegrasyonunu mümkün kılar. Jorg Wijnands sözlerini şöyle tamamlıyor: "DAF Connect Açık Platformu, profesyonel taşımacılık çözümlerinin donanım entegrasyonu için en esnek çözümdür."

 
DAF Connect

DAF Connect Ayrıntıları

DAF Connect, araç kullanılabilirliğini artırmak, işletme maliyetlerini azaltmak, lojistik verimliliği artırmak ve esnekliği en üst düzeye çıkarmak için tasarlanmış bir platformdur. DAF Connect Portal, filonuzun boyutu ne olursa olsun işletmeniz için önemli olan bilgileri doğrudan görüntüler.

DAF Connect hakkında daha fazla bilgi edinin
 
 

Basın İletişim Bilgileri

Gazeteci misiniz? Şirketimiz, ürünlerimiz, servislerimiz veya başka bir konuda bilgi almak için bizimle iletişime geçin.

Rutger Kerstiens
Kurumsal İletişim Departmanı

T: +31 (0)40 214 4191
E: rutger.kerstiens@daftrucks.com

Rutger Kerstiens