DAF, gizliliğinize saygı duyar. Tanımlama bilgilerini web sitesi işlevselliği, web sitemizle ilgili deneyiminizi geliştirme, sosyal medyayla entegrasyon kurma ve web sitemiz içinde ve dışında pazarlama faaliyetlerini hedeflemeye yardımcı olma gibi çeşitli amaçlar için kullanırız. Web sitemizi ziyaretinize devam ederek tanımlama bilgilerinin kullanımına izin vermiş olursunuz. Ancak tanımlama bilgileri tercihlerinizi özelleştirmek isterseniz aşağıdaki "Ayarları değiştir" seçeneğine tıklayabilirsiniz. Onayınızı istediğiniz zaman geri çekebilirsiniz. Daha fazla bilgi için lütfen Tanımlama Bilgisi Bildirimimizi ziyaret edin.
DAF-at-the-IAA-stand

DAF Trucks IAA Hanover 2018’de:

Proud of our Heritage, Leading Today, Ready for the Future

 
  • 30 Ağustos 2018 Perşembe
  • Eindhoven
  • DAF Trucks N.V.
 

Mirasımızın Gururu, Günümüzün lideri, Geleceğe Hazır. A prominent position will be taken by DAF’s latest LF, CF and XF ranges, setting the industry benchmark in quality, reliability and fuel efficiency. Bu, 20-27 Eylül tarihleri arasında Hannover'de düzenlenecek IAA 2018'deki DAF ana fikridir. DAF Trucks, 1967'den itibaren klasik DAF A1600 modelinin DAF CF Electric Innovation kamyonu ile gösterdiği 90 yıllık tarihi boyunca inovasyon kabiliyetlerini gururla sergileyecek ve her iki model de Salon 17'deki DAF Trucks standında sergilenecek. DAF’nin en son LF, CF ve XF serileri, endüstri kriterlerini kalite, güvenilirlik ve yakıt verimliliğine göre belirleyen önemli bir konumda olacaklardır. 

 

DAF bu yıl 90. yıldönümünü kutladı. Eindhoven'da küçük bir atölye olarak başlayan şirket, Avrupa'nın önde gelen kamyon üreticisine dönüştü. DAF’nin Avrupa’daki ağır pazar payı, 2017’de% 15.3’ten bu yılın ilk yarısında% 16,5’e ulaştı. DAF Trucks, Birleşik Krallık, Hollanda, Belçika, Polonya, Romanya, Çek Cumhuriyeti ve Macaristan'da ağır pazar lideri ve Avrupa pazarında traktör segmentinde pazar lideridir. DAF, Avrupa'nın en büyük kamyon pazarı olan Almanya'da 1 numaralı ithalat markasıdır.

Yeni LF, CF ve XF için öne çıkan konum
CF ve XF önde gelen traktörlerdir. DAF, yeni hafif CF 8x4 mikser şasisi ve maksimum kalite, araç kullanılabilirliği ve verimlilik için fabrikadan çıkarılabilir gövdeler için BDF çerçeveli benzersiz 6x2 CF de dahil olmak üzere mesleki araçlarını da gösterecek.IAA'da DAF araçlarından, dağıtım taşımacılığı için LF, çok çeşitli uygulamalar için çok yönlü CF ve ağır ve otoyol taşımacılığı için amiral gemisi XF yer alacaktır. LF dağıtım kamyonu, Birleşik Krallık'ta “2018 Yılın Filo Aracı” ödülüne layık görüldü. Yeni CF ve XF, bir dizi teknik yenilik sayesinde “2018 Uluslararası Kamyon” ödülüne layık görüldü ve% 7'lik bir yakıt verimliliği iyileştirmesiyle sonuçlandı.

CF ve XF önde gelen traktörlerdir. DAF ayrıca, maksimum kalite, araç kullanılabilirliği ve verimlilik için fabrikadan temin edilebilen yeni hafif CF 8x4 mikser şasisi ve demonte edilebilir gövdeler için BDF çerçeveli benzersiz 6x2 XF mesleki araçlarını gösterecek.

CF Elektrikli Yenilikçi Kamyonu
LF, CF ve XF'nin yanı sıra DAF, Yenilikçi Kamyonlarından birini gösterir: DAF CF Electric. CF Electric, kentsel alanlarda 40 tona kadar GCW dağıtım uygulamaları için geliştirilmiş bir 4x2 tırdır. Araç, tam elektrik çalışması için VDL'nin gelişmiş E-Güç Teknolojisini kullanıyor. Akıllı güç aktarma organının merkezi, 170 kWh lityum-iyon pil paketinden enerji üreten 210 kW elektrik motorudur. CF Elektrik, yaklaşık 100 kilometre menzile sahiptir - yüksek hacimli dağıtım uygulamaları için uygundur. Pillerin hızlı şarj edilmesi 30 dakika içinde gerçekleştirilebilirken, tam şarj 1,5 saat gibi kısa bir sürede tamamlanabilir. CF Elektrik kamyonlarının ilk serisi bu yıl müşterilerle saha test operasyonuna girecek.

90. Yıl Özel Tasarımı
IAA'nın göz alıcılarından biri, DAF XF 90. Yıldönümü Sürümü. Bu son derece seçkin kamyon DAF'ın 1928 yılı kuruluşunu anmak için yapıldı. Araç, premium opsiyon paketi, özel şerit ve dış tasarım öğeleri ile birlikte en güçlü 530 hp / 390 kW PACCAR MX-13 motora sahip. DAF'ın ünlü tarihi logosu, kamyonun ön tarafında, kabinin yanlarında ve arkasında ve lüks, tamamen deri döşemeli iç mekanlarda gururla sergileniyor.

Gelecek Odaklı Konumlandırma
Pazarlama ve Satış Direktörü ve DAF Kamyon Yönetim Kurulu üyesi Richard Zink, “DAF, her zaman, endüstrinin en düşük işletme maliyetlerini, en iyi nakliye verimliliğini ve en yüksek sürücü konforunu sunan mükemmel bir kamyon yelpazesi sunmuş ve sunmaya devam edecektir. Pazar lideri konumumuzla sonuçlanan 90 yıllık zengin bir miras üzerine inşa ediyoruz. Güçlü yeteneklerimiz bizi geleceğe yönlendiren kamyonlar ve güç araçları oluşturmamızı sağlayacaktır” dedi.

DAF Trucks Standı
DAF Trucks, IAA sergi kompleksinin Salon 17'sinde bulunacak. 2.500 m2'lik bir alanda faaliyet gösteren fuar standı, ödüllü ürün yelpazesini, inovasyon, kalite, düşük işletme maliyeti, çevresel liderlik ve araç performansı standartlarını görücüye sunacak.

DAF Trucks ve 1.100 satış ve servis bayisinin, sınıfındaki lider ürünlerini desteklemek adına tam donanımlı servis verdiklerini vurgulamak için, DAF IAA'da PACCAR Financial, PacLease, PACCAR Parts, TRP ve DAF MultiSupport Tamir ve Onarım, önemli ölçüde tanıtıldı.

 
 
 

Basın iletişim bilgileri: 

Rutger Kerstiens
Kurumsal İletişim Departmanı

T: +31 (0)40 214 4191
E: rutger.kerstiens@daftrucks.com