Drive-the-DAF-XG-XG-plus-in-ETS2-01

Yeni Nesil DAF XG ve XG⁺ kamyonlarını çevrimiçi kullanın

European Truck Simulator 2, yeni nesil DAF kamyonlarını bünyesine katıyor

 
Download
  • 26 Temmuz 2021 Pazartesi
  • Eindhoven
  • DAF Trucks N.V.
 

DAF Trucks ve SCS Software, Yeni Nesil DAF XG ve XG⁺ modellerini son derece popüler Euro Truck Simulator 2 bilgisayar oyununa eklemek için bir araya geldi. Bu, devrim niteliğindeki kamyon serisinin bugünden itibaren sanal olarak kullanılabilmesini sağlıyor. Yeni Nesil DAF araçların gerçek seri üretimi Ekim 2021 tarihinde başlayacak.

 

DAF, yeni Avrupa kütle ve boyut yönetmeliğinden yararlanan bir kamyon serisi üreten ilk üreticidir. Yeni XF, XG ve XG+; en yüksek seviyede kalite, %10 oranında iyileştirilmiş yakıt verimliliği, pasif ve aktif güvenlik özellikleri paketi ve kamyon tasarımında üst düzey lüks sunar.

Yeni Nesil DAF, Ekim ayında üretime başlayacak olsa da Euro Truck Simulator 2 bilgisayar oyunu sayesinde direksiyonun başındaki yerinizi şimdiden alabilirsiniz. Yeni yayınlanan DAF Virtual Experience içinde yer alan sanal "DAF Ride and Drive" üzerinden demo hesabına kaydolun.

Euro Truck Simulator, SCS Software'in bir oyunudur ve Steam mağazası aracılığıyla alınabilir.

 

Virtual Experience banner

DAF Virtual Experience

Experience the New Generation DAF trucks, take a virtual test drive and discover many more activities in the DAF Virtual Experience!

Visit
 

Basın iletişim bilgileri: 

Rutger Kerstiens
Kurumsal İletişim Departmanı

T: +31 (0)40 214 4191
E: rutger.kerstiens@daftrucks.com

 

Rutger Kerstiens