DAF, gizliliğinize saygı duyar. Tanımlama bilgilerini web sitesi işlevselliği, web sitemizle ilgili deneyiminizi geliştirme, sosyal medyayla entegrasyon kurma ve web sitemiz içinde ve dışında pazarlama faaliyetlerini hedeflemeye yardımcı olma gibi çeşitli amaçlar için kullanırız. Web sitemizi ziyaretinize devam ederek tanımlama bilgilerinin kullanımına izin vermiş olursunuz. Ancak tanımlama bilgileri tercihlerinizi özelleştirmek isterseniz aşağıdaki "Ayarları değiştir" seçeneğine tıklayabilirsiniz. Onayınızı istediğiniz zaman geri çekebilirsiniz. Daha fazla bilgi için lütfen Tanımlama Bilgisi Bildirimimizi ziyaret edin.
 
  • 11 Nisan 2017 Salı
  • Istanbul,Turkiye
 

DAF TRUCKS TURKEY, ADEXAKADEMİ İLE ANLAŞTI

DAF Akademi Kuruluyor

DAF TRUCKS TURKEY OTOMOTİV TİCARET LTD. ŞTİ  ve AdexAkademi uygulamalı eğitimler üzerine kontrat imzaladı.AdexAkademi; DAF Türkiye adına ürün sağlanmasını ve teknik alıştırmaların yapılmasını sağlıyor olacak. Ayrıca DAF müşterilerine de araç ve güvenlik üzerine kursların verilmesini sağlayacaktır.

 
DAF Adex Grsel
 

DAF Trucks Türkiye ve AdexAkademi iş birliği; ürünlerimize kattığımız kalitemizin, iletişim ağımıza geri dönüşünü güçlendirmek adına büyük önem taşımaktadır.

Türkiye merkezli, saygın bir sürücü ve yol güvenliği eğitimi sağlayan Adex Akademi ile çalışmak; müşterilerimize, en son teknoloji eğitim tesislerinde, Türkiye'de gelişmiş sürücü eğitimi programlarına katılma fırsatı sunabileceğimiz anlamına gelmektedir.

AdexAkademi Hakkında

AdexAkademi; 2009 yılında kurulmuş olup , Avrupa kalite standartlarına uygun gerekli eğitim ve danışmanlığı sağlayarak, yol güvenlik standartlarını yükseltmeyi amaçlayan bir firmadır. Sağlanan eğitim ve danışmanlık Hizmetleri, şirket ve organizasyonların istekleri doğrultusunda şekillendirilmektedir. Birçok çok uluslu şirket, sunulan hizmetleri uzun vadeli anlaşmalarla düzenli olarak kullanmaktadır. 
AdexAkademi, uluslar arası Karayolu Güvenliği kurumlarıyla işbirliği yapmakta olup, birçok uluslar arası akreditasyon ve sertifikaya sahip bir organizasyondur.

http://www.adexakademi.com