DAF, gizliliğinize saygı duyar. Tanımlama bilgilerini web sitesi işlevselliği, web sitemizle ilgili deneyiminizi geliştirme, sosyal medyayla entegrasyon kurma ve web sitemiz içinde ve dışında pazarlama faaliyetlerini hedeflemeye yardımcı olma gibi çeşitli amaçlar için kullanırız. Web sitemizi ziyaretinize devam ederek tanımlama bilgilerinin kullanımına izin vermiş olursunuz. Ancak tanımlama bilgileri tercihlerinizi özelleştirmek isterseniz aşağıdaki "Ayarları değiştir" seçeneğine tıklayabilirsiniz. Onayınızı istediğiniz zaman geri çekebilirsiniz. Daha fazla bilgi için lütfen Tanımlama Bilgisi Bildirimimizi ziyaret edin.
DAF-New-Generation-XG-plus-01

DAF Yeni Nesil XG⁺, "Best UK Diesel Tractor" ödülünü aldı

DAF LF ve CF, DAF'ın 2022 Fleet News Awards'ta üst üste elde ettiği başarıları tamamlıyor

 
Download
  • 30 Mart 2022 Çarşamba
  • Eindhoven
  • DAF Trucks N.V.
 

Yeni Nesil DAF XG⁺, prestijli 2022 Fleet News Awards'ta "Best UK Diesel Tractor" ödülünün sahibi oldu. Aynı zamanda jüri, DAF LF'ye "Best Two-axle Lightweight Rigid Truck" ve DAF CF'ye "Best Rigid Truck" ödülünü verdi. Bu yıl, DAF Trucks'ın Fleet News Awards'ta üst üste en yüksek ödüllere sahip olduğu beşinci yıl oldu.

 

Geçen Kasım ayında Yeni Nesil DAF XF, XG ve XG⁺'ın "International Truck of the Year 2022" ödülüne layık görüldüğünün açıklanmasından ve yakın zamanda Portekiz ve Romanya'da gerçekleşen ulusal "Truck of the Year" ödüllerinden sonra XG⁺ ödül almaya layık görüldü.

Fleet News Awards jürileri, Yeni Nesil DAF XG⁺'a övgüler yağdırdı. "Yüksek kaliteli modelinin şık, yeniliklerle dolu, etkileyici sürüş özelliklerine sahip olmasının yanı sıra DAF, sektördeki en büyük kabini sunuyor ve üstün konfor sağlıyor. XG⁺, çekici pazarında yeni bir kriter belirlemektedir. Filolar, çalışma süresini en üst düzeye çıkarmak için rekabetçi işletme maliyetlerinden ve DAF'ın sunduğu desteğin meşhur mükemmelliğinden faydalanıyor. Sürücü ve filo yönünden çekiciliği, mükemmel bir kombinasyon sunuyor."

En İyi Sabit Kasalı Kamyon

DAF'ın popüler dağıtımı CF kamyon serisi, "Best Rigid Truck" unvanına sahip oldu. Jüri düşüncelerini şöyle ifade etti: "CF'nin, ağır kamyon kategorisinin kazananı olduğu apaçık ortadadır. Tüm endüstri sektörlerinde filoların ihtiyaçlarını karşılayan en iyi çok amaçlı kamyon paketidir. Güvenilirliği, yük kapasitesi, sürücü yönünden çekiciliği, bayi desteği ve uygun işletme maliyetleri ödüllü birçok özelliği arasında yer alıyor."

En İyi Hafif Kamyon

Buna ek olarak, DAF'ın benzersiz LF serisi şehir içi dağıtım kamyonu "Best Two-axle Lightweight Rigid Truck" ödülünü aldı. "LF, İngiltere'nin 7,5 tonluk kamyon pazarında üstünlük sağlıyor ve bunun nedeni oldukça açık: Mükemmel güvenilirlik, rekabetçi fiyatlar ve iş dünyasındaki en iyi bayi desteği filoların kamyona büyük bir güven duymasını sağlıyor. Ayrıca, sürücüyü düşünerek ergonomik olarak tasarlanmıştır ve iyi boyutta, iyi donanımlı, konforlu bir kabin sunar. Her tür filo etkinliği için başarısı kanıtlanmış bir seçimdir."

Birleşik Krallık'taki DAF Trucks Genel Müdürü Laurence Drake'e ödülünü, ödül sponsoru Rivus Fleet Management Solutions'tan Dave Jones teslim etti. Laurence şöyle ekledi: "Böylesine saygın ödülleri kazanmış olmaktan çok mutluyuz. Modellerimizin tanınması, DAF serisinin DNA'sında bulunan kalite ve güvenilirliğin bir kanıtıdır."

 
 
 

Basın İletişim Bilgileri

Gazeteci misiniz? Şirketimiz, ürünlerimiz, servislerimiz veya başka bir konuda bilgi almak için bizimle iletişime geçin.

Rutger Kerstiens
Kurumsal İletişim Departmanı

T: +31 (0)40 214 4191
E: rutger.kerstiens@daftrucks.com

 
Rutger Kerstiens